Jak se zaregistrovat na Thesims2.com? vždycky tam vllezu, dám register a místo, a by se mi zobrazilo tohle podle těch návodů: , je tam tahle webovka: http://www.ea.com/cz a když se zaregistruju na ní, nejde to na thesims2.com a když chci najít tuhle stránku : thesims2.co.uk/... zobrazí se mi tohle: You are not authorized to view this pageThe Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list. Please try the following: Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page. HTTP Error 403.6 - Forbidden: IP address of the client has been rejected. Internet Information Services (IIS) Technical Information (for support personnel) Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 403. Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled About Security, Limiting Access by IP Address, IP Address Access Restrictions, and About Custom Error Messages. co mám dělat?
A zrovna si skočte do Start-Ovládací panely-Přidta nebo odebrat programy a odinstalujte ICQ Toolbar a Google Toolbar. Zpomaluje to počítač i internetový prohlížeč. Navíc je to k ničemu a občas kvůli tomu prohlížeč i padá.
hgtfrgh
ale já to dělám v chrome
bena*
Na obrázku je Internet explorer 6 a a hláška, co jste sem vložil je také z Internet exploreru 6.
Aha, ale ta hláška, co jste sem vložil (to You are not authorized...) je z Internet Exploreru a pravděpodobně z nějaké straší verze.
No to je jedno, ať se hneme, zkoušel jste jiný internetový prohlížeč? Pokud ano, zkuste to později nebo zkuste použít jiný návod, tento je možná zastaralý.
problém: "The Web server you are attempting to reach has a list of IP addresses that are not allowed to access the Web site, and the IP address of your browsing computer is on this list.
http Error 403.6 - Forbidden: IP address of the client has been rejected." a řešení: "Contact the Web site administrator if you believe you should be able to view this directory or page." doplněno 04.07.12 18:10:
Jo a k původnímu problému: Ono by to asi mělo být přesunuto někam na ea.com. Mně to taky spoustu věcí z bioware přesměrovalo tam. Takže, co třeba thesims2.ea.com/...?
Ptala jste se jak se zaregistrovat. Nevím co chcete na těch stránkách dělat?
Pokud se ptáte na přihlášení, tak na thesims2.ea.com/... vlevo pod logem The sim 2 máte LOG IN na to kliknete a zadáte jméno a heslo.
hgtfrgh
jsem zaregistrovaná v originu ale když se přihlásím na thesims2.com, naběhne mi tam tohle
Sorry, but you could not be logged in. Reason: The information you have entered is incomplete. Please check your responses. The member name you have entered does not exist in our system. Please try again or create a new member account.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.