Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuju ovladače na tuto grafickou kartu v ovladacích panelech mám spravce zařízení a poto mdam grafické adaptery a mám tam dvě ale jsou jiný proootže je to asi odinstalovaný u jedný je Amd Radeon Hd 6700 Series al má tam být Hd 6770 a u další je intel Hd graphics family ale tamm á být něco s mobili ale potřebuju ty dvě grafické karty nainstalovat nevíte kde mohu najít ovladače? (((( mám Hp pavilion dv6 6185sp děkuji
Je to dobře.HD 6770 je ze serie radeonů 6700.Ovladače najdete třeba zde support.amd.com/... v pravo tam zadáte to co máte(kartu,op.systém a tak)nebo na of.stránkách výrobce.Tam dáte serii 6xxx a pak jen oper.systém kterej používáte.
Píše to nějakej problém prosim o radu
není instalovan ovladač graficke karty amd nebo ovladač amd nefunguje spravně nainstalujte ovladač amd odpovídající hardwaru AMD
Jde oto že nevim co mám nainstalovat už jsem toho nainstaloval hodně ale pořád to nejde
Když jsi toho hodně nainstaloval, tak jde o to, jestli jsi toho taky hodně odinstaloval. Co takhle použít originální CD k NB, případně stáhnout ovladač ze stránek výrobce GK nebo NB a instalovat ho. Ale jenom ten jeden a ne si zaneřádit systém vším možným.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.