Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení k cizím stránkám

Od: editta odpovědí: 4 změna:

Můžete mi prosím někdo poradit?Od včerejška se mohu připojit pouze k stránkám majícím koncovku .cz,k žádným cizím to nejde.S počítačem nikdo nic nedělal,nikdo nic nenastavovat,zkontrolovala jsem i nastavení DNS,vše je jak bylo.Ukáže se mi že webová stránka není dostupná.Je možné že chyba je u poskytovatele internetu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Ano - možné to je... Můžete mít na připojení restrikce...

Jak jste připojena? - jen modem a nebo i router?

editta
hodnocení

Ani jedno ani druhý-máme připojení optickým kabelem,takže kabel z počítače vede rovnou do zásuvky

mowla*
OK - takže nějaká "fiber" varianta, switch a router máte v rozvodně domu (mimo ´váš´ dosah), vás se týká až zásuvka. Takže - pokud "S počítačem nikdo nic nedělal,nikdo nic nenastavovat,", 1. váš provider má problém - reklamujte stav u něj 2. máte nějakou rozepři s poskytovatelem a restrikce jsou cílené
editta
hodnocení

Už jsem na to přišla-na stránkách poskytovatele je hlášení že nedostupnost některých serverů je způsobena nesprávným nastavením směrovače,který není v jejich správě. Takže nezbývá než čekat.Stejně děkuji za odpovědi ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]