Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefungují mi reproduktory na NB

Od: ggbinka odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
mám NB ASUS, ze začátku mi občas vyskakovaly repráky, teď už nejdou vůbec, dřív když se to stalo, tak stačilo načíst párkrát stránku znovu, nebo restartovat. Když něco ''hraje'', tak dole směšovač ukazuje, že všechno hraje v pohodě, ale při tom z NB nevychází žádný zvuk .. ani nechrčí .. Má někdo stejný problém, nebo poradí, co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Asi bych problém hledal v ´zaneřádění´ počítače - máte antivir? Pokud ne, nějaký nainstalujte a počítač zkontrolujte. Mohla by pomoci i reinstalace ovladačů.

Doporučuju také stáhnout si CCleaner (např. stahuj.centrum.cz/... ) a promazat ´smetí´.

ggbinka
hodnocení

Děkuji, antivir je celkem starý, tak ho zkusím aktualizovat a CCleaner stahuji.

ggbinka
hodnocení

Tak CCleaner nepohl a ani jeden antivir nic nenašel.. ;)

mowla*

" ani jeden antivir nic nenašel" - odinstalujte všechny antiviry (nic jiného nedělejte), renstartujte počítač a zkontrolujte, zda jsou antiviry odinstalovány, pokud ne, opakujte. Pak použijte CCleaner. Pak nainstalujte JEDEN antivir a tím si nechte zkontrolovat počítač...

doplněno 03.07.12 13:20:

OK - zkusila jste reinstalaci ovladačů?

ggbinka
hodnocení

No, ani tak nic ..

ggbinka
hodnocení

Nevím jak to udělat, celkem se bojím, že když to odinstaluji, že už to nenainstaluji zpět..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]