Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s připojením k wifi na notebooku. S tabletem, jiným notebookem, mobilem se ke stejné wifi připojím, na zmíněném dalším notebooku je občasný problém s výpadkem připojení, jinak pracuje bez problému. S mým notebookem se bez problému připojím na jinou wifi. Už delší dobu nejde internet na stolovém počítači, na kterém připojení nevyužívám, pravděpodobně bude probklém s ethernetovým kabelem.
prosím o odpověd
Málo informací. Jaký operační systém je na těch všech zařízeních? Máte modem s wifi nebo router s wifi? Jaká značka+typ? Jak je síť zabezpečena (šifrování WEP/WPA/WPA2, filtrování MAC adres,...)?
na obou noteboocích je windows XP, tablet android 4, mobil android 2. Myslim, že mám modem s wifi. Značku a typ dodám za chvilku a zabezpečení sítě se pokusim někde přečíst... Jinak mi wifi normálně běžela i na notebooku, kde mám momentálně problém... JEdnou se stalo, že to vypadlo na jeden den. Momentálně už není v provozu 3. den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.