Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké vizitky jsou lepší?

Od: michaljelinek odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chci si udělat své vlastní vizitky, ale nevím, jaké koupit. jsou v nabídce lesklé a matné, cenově je to stejné, tak nevím, jaké koupit. V čem ty nebo ty lepší? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Spíš je to o tom, co se líbí víc. Já bych asi na tmavý podklad použila lesk a na světlý mat.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Dávám přednost těm matným. Lesklé mi připadají zbytečně okázalé.

hodnocení

0x

Když jsem dělal v tiskárně, s vizitkami jsem přicházel do styku denně.

Přimlouvám se za ty matné. Na lesklých je znát každý otisk prstu, ve vlhku mají větší tendenci se slepit a protože jsou i takové případy, že je někdy třeba na vizitku něco dopsat, lépe se to dělá na mat.

Matné pak vypadají opravdu elegantněji a vizuálně i jaksi serióznější:)

Lesklé vizitky mi vždycky připadaly jako fotopapír. Pokud existuje i možnost nějakého matného papíru se vzorkem nebo nějakým světlým odstínem, šel bych do toho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]