Nejste přihlášen/a.
Mám netbook asus eee 1005bx s novým HDD myslíte že tam můžu dát Windows 7 Ultimate nebo mám zůstat u starter případně Home?
Teď mě asi někdo půjde zabít, ale na málo výkonné počítače, které jsou stejně vhodné maximálně na psaní a prohlížení internetu doporučuji nějakou distribuci Linuxu. Jsou jich desítky, možná stovky (asi nejpopulárnější je Ubuntu a některé jeho další varianty - Kubuntu a Xubuntu), je to malé, je to rychlé, je to zdarma, pro netbook ideální Navíc většina distribucí už obsahuje předinstalované základní programy (internetový prohlížeč, emailový klient, kancelářské sada...), je třeba jen doinstalovat jazykovou podporu.
Já tě zabít nepůjdu a naopak s tebou zcela souhlasím. Na to, k čemu používá komp doma snad polovina lidí, to jest internet, email a sem tam něco napsat Linux bohatě stačí a zdaleka se nevyužijí všechny jeho možnosti.
A stejně:
Operační paměť | DDR3, 1 x On Board Memory, 1GB/2GB *4 |
*4 : The memory is fixed on the motherboard and there is no SO-DIMM on the motherboard. The On Board Memory is unable to be removed or replaced for extending.
doplněno 22.02.13 10:01:Takže COD4 jsi možná rozjel, ale pochybuji o tom, že se 4 GB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.