Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DELL inspiron QUEEN

Od: lindaf* odpovědí: 4 změna:

Dobry den... zvazuji koupi notebooku a narazial jsem na tyhle dva ale zajimalo by me jaky je mezi nimi rozdil? tedy krome toho ze ten cerny ma HDD 750 GB a jeslti jsou to ty typy Dellu u kterych se daji vymenovat ty vrchni kryty... a jakto, ze je ten cerveny levnejsi vzdyt ma mensi HDD? eventuelne ktery z nich byste brali vy? (ja bych chtela cerny, aby byl neutralni k tem krytum) dekuji

alza.cz/...

alza.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

To bude proto, že na tom s větším diskem je "větší sleva", takže se dostane pod cenu toho druhého. Jinak stejné verze v různých barvách stojí stejně.

lindaf*
hodnocení

dobre dekuji, asi vezmu ten s tim vetsim... misto se vzdy hodi :D ted mam HDD jen 140 GB a des teda.. :D :)

lindaf*
hodnocení

no ted jsem to tedy dala na alze na srovnani a je to skoro stejne akorat jine Bluetooth? je to enco zavazneho?

alza.cz/...

hodnocení

0x

Dotaz k otázce německých filmů, kterou jsme řešili někdy na jaře.

Máš ještě zájem o nějaké nahrávky? Jestli jo, tak mi napiš na mejl colombo666@seznam.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]