Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký herní PC do 35tis

Od: kahsa* odpovědí: 4 změna:

Zdravím mám na Vás dotaz. Jakej by jste mi doporučily herní počítač? Cenově do 35tisíc.

Pak se chci zeptat, zda se hodí jako herní pc imac? alza.cz/...

díky za rydy.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

blesk16
hodnocení

0x

Dobrý den, dobře předražený krámy, nevím jak moc výkonej chcete, ale já jsem si složil sám za 10 000kč a na cod 4 mám 250fps stálích na max detaily..

kahsa*
hodnocení

Zdravím, no výkonej... Chci aby byl co nejvýkonější (na hraní) je to pro přítelkyni ona hraje, chci aby to dobře zvládalo ty nejnovější hry, neřeknu co zrovna, alevím že hraje "lara croft" a hry podobné, online hry. Tak chci aby to byl srtoj na pár let a ne na rok a pak na tom nic nespustila. Koupili jsme před asi třema lety v alze herní pc asi za 18tis a dnes jsme radí že ho vůbec spustíme.

A kdy jste naposled ten 3 roky starý PC naformátovali? Jestli nikdy, tak se nedivím, že ho sotva spustíte.

dzordz*

Přesně 4 roky zpátky jsem kupoval herní ntb za bez koruny 21. Kdyby neodešel, ještě dnes by utáhnul všechno. Ne na 1080p 4xfsaa ultra high, ale na 720p medium s přehledem.

Ale nakonec je na vás, jestli budete po třech letech točit počítače za 18 nebo za 35 :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]