Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Herní PC do 13.000 Kč

Od: djshif* odpovědí: 4 změna:

Čau, neposlal by jste mi někdo stránku na nový herní PC do 13 tisíc Kč? Nebo ho můžete "složit" díky :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

0x

kamo 13tisic umi stat i herni grafika samotna :) myslim ze to je utopie, ale doporucuju bazary, kde se lidi zbavujou starych zelez bazos a spol

hodnocení

0x

Herní PC je hooooodně široký pojem.

Upřesni jaké hry na tom chceš hrát a podle toho se pak dá vybírat.

dzordz*
hodnocení

0x

Nějaký dva měsíce zpátky jsem kupoval tohle, je to za 14500 dohromady (a už o nějakej tejden dřív monitor alza.cz/...):

czc.cz/...

czc.cz/...

czc.cz/...

czc.cz/...

czc.cz/...

czc.cz/...

czc.cz/...

V podstatě jsem na tom shledal za celou dobu jen jedinou vadu, že mi místo tý grafiky na obrázku dorazila sice přesně ta samá, ale bez masivního chlazení, jen s trapným černým větrákem. Na obalu byla původně taky tahle oranžová, ale obrázek byl přelepenej samolepkou s tím obyč chlazením (byla kupovaná v alze, někdo to tam v komentářích psal, možná jinde dostanete tu lepší). Co už.

A pak jeden detail, integrovaná zvukovka při odpojení sluchátek občas nepřepne správně zvukovej výstup do hdmi. Do spdif jde zvuk pořád. Ale to je fuk, stačí vypojit a zapojit hdmi kabel, beztak to je dočasné řešení, než vyberu a dokoupím zvukovku normální.

blesk16

Já mám taky složený, stál 10 500 kč (před 2 týdny) mám stejný procesor 4gb ram a grafiku ati 6870 o něco lepší než 6850 průměrně o 20% viz. hwcompare.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]