Zdar, potřeboval bych help. 1) Při každém startu mi vyskočí okno s hláškou "Registry data not found". Zkusil jsem Ccleaner, poslední verzi, a Regcleaner, taktéž poslední verzi, bez výsledku, hláška mi stále vyskakuje. 2) Při každém startu mi vyskočí hláška "Váš počítač může být ohrožen" protože mám vyplé aktualiace. Jde a pokud tak jak tohoto se zbavit? PC: Intel Celeron 2.4 GHz, 1 GB RAM, Radeon X1600 Pro, MS Windows XP SP 2 Díky za help, není to zas tak big problem, ale neskutečně mě to otravuje.
Z nějakého důvodu nejspíš není zapnuta aktualizace antivirového programu(?). Je třeba provést aktualizaci "ručně". Hláška "Registry data not found" znamená že něco, co by mělo být, v registrech NENÍ. Cclener a Regclener MAŽOU data z registrů. Nemohou smazat neexistující věc. Je třeba to, co schází, pokud je to nezbytné pro chod počítače, do registru doplnit (nevím, co to je, nebylo specifikováno v dotazu). Hezký den.
Díky, druhej odkaz supr, vyřešeno. Ale tady ( pcreview.co.uk/... tomu džentlmenovi moc neporadili ... tudíž ani mě, spustil jsem si msconfig a v položce po spuštění jsem si čeknul co tam mám, což mi nic neřeklo, že ... psal tam jeden maník, abych čeknul taky jestli je tam mHotkey, že prej to může být tímto, mHotkey tam je, ne že bych teda opět věděl proč ... Takže hláška Registry data not found mě bude otravovat dál? Jen mi neříkejte, že mám formátovat nebo přeinstalovat všechny programy. Protože to bych ten krám, co si hraje na PC rozdupal na prášek, protože co mě se tam za poslední 2 měsíce všecko pos... to je fakt neskutečný. Je to cca 14 dní co mi kleknul, takže byla provedena oprava člověkem pověřenějším než já, formát a instalace nových krásných skoro legáních xpéček, nainstalováno pouze to nejpotřebnější ... a hláška z ničeho nic začala vyskakovat. Potřebujete ode mě nějaký něco, info, nebo seznam programů odněkuď nebo cosik, co by vám řeklo, co to způsobuje? Nebo je to neřešitelné? Díky.
Ono je to docela těžké, když se neví, jaký program a co v registru hledá. Zkus znovu nainstalovat programy, které jsi instaloval v době kdy se ti to začalo vyskytovat. Pokud chceš, můžeš se dál probírat odkazy zde: google.cz/...
al bunda*
Já do toho nechci nějak moc kecat, ale co to znamená "skoro legální XPéčka"?
Nektery programy jako Spywareblaster umeji udelat system snapshot a v pripade problemu z nej provest obnovu. Pred preinstalaci je dobry udelat a vypalit na dvd obraz disku (discimage) pomoci Acronis True Image nebo jemu podobnych. Po kolapsu Win se jen nainstaluje ten obraz a vse je jako predtim. Proti nesmyslnym a obtezujcim funkcim XP pomuze XP-Antispy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.