Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si mám stáhnou Word?

Od: marketa* odpovědí: 16 změna:

Jak si mám stáhnout Word?Mě někdo psal , že word se stáhnou nedá , že ten si musím jedině koupit , ale plno lidí má stáhlý word a nemá to koupený...neposlal byjste mi někdo na to odkaz?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirbar*
hodnocení

2x

Plno lidí ho má kradený. Jsou jiné programy se stejným užitím a zdarma.

marketa*
hodnocení

A jaké programy? Já , ale potřebuji Word..:(

cocinkamichalka*

Třeba Open office.

Má "Writer", který je prakticky stejný jako word, ale zadarmo.

doplněno 21.02.13 16:12:

Jde to stáhnout třeba zde:

openoffice.cz/...

marketa*
hodnocení

Já mám LibreOffice , ale stejně bych pottřebovala word :/

praivo*

A proč potřebuješ zrovna Word? Jestli ti jde o uživatelské rozhraní, je tu ještě Kingsoft Office, které se dá přepnout na Ribbon.

doplněno 21.02.13 21:00:
Já mám LibreOffice , ale stejně bych pottřebovala word :/
Tak děkuju stáhla jsem si LibreOffice tak doufám , že všechno bude OK
Bez komentáře...

buss
hodnocení

0x

602 byla zadarmiko

.

marketa*
21.02.13 16:26
hodnocení

cože?

solenza*

Taky mám 602ky. Je to dobrý kancelářský balík. Wort se jmenuje v tomto balíku 602 text, proho editor 602 Photo a Excel 602 Tab.

marketa*
hodnocení

Pošleš mi prosím odlaz?

buss

Markéto, božííčku, zadej do vyhledávače t602, text 602... a nestačil by winword?

doplněno 21.02.13 17:00:

Ale pro tvé uspokojení, existuje i verze word trial ke stažení

hodnocení

0x

Občas má někdo taky verze starter která je u značkových pc přeinstalovaná, ale ta se oficiálně/legálně taky stáhnout nedá. Jediná volně stahnutelná je verze viewer (word, excel, powerpoint) a ta je pouze pro čtení- nedokáže ty soubory editovat.
Mohu se zeptat proč musí být nutně ten word? Osobně dávám při instalacích pc uživatelům rovnou open office a účel to plní...

marketa*
hodnocení

Tak děkuju stáhla jsem si LibreOffice tak doufám , že všechno bude OK :)

No nevim, ale psala jsi, že ten máš a nestačil ti...

kangaroo*
hodnocení

0x

Open Office a je zadarmo a přesto dokáže pracovat se soubory MS Office

iz*
hodnocení

0x

Markéto, to, že spousta lidí ukradla Ms Office (Word je její částí), tě neopravňuje činit totéž.

Tady odkaz na stažení cracknuté Ms Office nedostaneš, taková odpověď by totiž porušila pravidla této poradny.

Často žádáš někde o pomoc či radu, nebo se zapojuješ do diskuzí, aniž by sis přečetla jejich pravidla?

___ Kancelářských balíků zdarma existuje více, ale já dávám přednost Libre Office, jež je jakýmsi nástupcem dřívější Open Office.

Pokud ti nebude Libre Office vyhovovat, zadej si spojení "kancelářský balík zdarma" do vyhledávače a postupně zkoušej, až najdeš ten, který ti bude vyhovovat.

___ Pokud by ti šlo jenom o otevření (nikoliv o práci s dokumentem), mohl by ti stačit Word viewer, který na svém webu zdarma nabízí Microsoft.

luke237
hodnocení

0x

Me by spise zajimalo, proc nekdo POTREBUJE Word? *sok* *ee* Skoro ve vsech pripadech se jedna o absolutni neznalost uzivatele nebo buzeraci ze strany jeste vetsiho blbce, nez je uzivatel, aby si Word poridil.

Jak uz lidi psali, spravna odpoved je LibreOffice. Legalne, zdarma, ke stahnuti z Internetu, se vsemi funkcemi jako Word, ktere muze uzivatel vyuzit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]