Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenajdu soubor Setup.exe

Od: brepta58* odpovědí: 8 změna:

Ahojte...

Chtěl jsem si nainstalovat nějaké hry ( z CD ne stáhlé) a když si otevřu složku s obshem souboru ktere jsou v CD nemohu najít soubor setup.exe. Jestli někdo zvás zná WMPlayer, tk tam jsem to našel. Možná vám pomohou tyto informace: Mám OSWindows7, Počítač HP a antivirus AVAST!

Díky za odpověď B.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

2x

Zdarec.Zkus to CD vrazit do komplu s XPéčkama.

brepta58*
hodnocení

To mi šlo... Děkuji... Ale počítač před reinstalováním (z Windows7 do Windows7) Všechno normálně přehrával...

mowla*
hodnocení

0x

Instalátor nemusí mít zrovna podobu setup.exe - klidně install . ;) Dost často se na original CD používá třeba autorun.

Spíše, než OS, značka počítače a antivir by pomohl třeba výpis obsahu rootu (nejvyššího adresáře) CDčka - případně, je-li na CD více her, vypis obsahu jejich ńejvyšších´ adresářů...

doplněno 29.06.12 16:15:

Original CD? - pak mají chybu v autorun, zkus setup.exe dát Hledat, případně se podívat po jiném .exe či .com (možná i .bat v případě spouštění s parametry) případně i v podřízených adresářích. Pak by na CD mohlo být něco jako read.me s postupem instalace...

brepta58*
hodnocení

Jasne, ale když zapnu autorun tak se ukáže se se nenašel tento soubor...

brepta58*
hodnocení

Mám WMware Player a tam to jde uplně normálně ta hra...

bena*
hodnocení

0x

Klikněte v tento počítač na Jednotka CD/DVD pravým myšítkem a zvolte Přehrát automaticky.

brepta58*
hodnocení

Zkusil jsem ale pořád mi to píše to stejné... :(

iz*
hodnocení

0x

Jde-li o originální zakoupené CD, tak zkuste reklamovat u prodejce - i u originálního CD může být chyba nebo poškození (i když to mi nepřijde moc pravděpodobn), jestli Vám CD někdo vypálil, obra|ťte se na něj.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]