Nejste přihlášen/a.
Ahojte...
Chtěl jsem si nainstalovat nějaké hry ( z CD ne stáhlé) a když si otevřu složku s obshem souboru ktere jsou v CD nemohu najít soubor setup.exe. Jestli někdo zvás zná WMPlayer, tk tam jsem to našel. Možná vám pomohou tyto informace: Mám OSWindows7, Počítač HP a antivirus AVAST!
Díky za odpověď B.
Instalátor nemusí mít zrovna podobu setup.exe - klidně install . Dost často se na original CD používá třeba autorun.
Spíše, než OS, značka počítače a antivir by pomohl třeba výpis obsahu rootu (nejvyššího adresáře) CDčka - případně, je-li na CD více her, vypis obsahu jejich ńejvyšších´ adresářů...
doplněno 29.06.12 16:15:Original CD? - pak mají chybu v autorun, zkus setup.exe dát Hledat, případně se podívat po jiném .exe či .com (možná i .bat v případě spouštění s parametry) případně i v podřízených adresářích. Pak by na CD mohlo být něco jako read.me s postupem instalace...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.