Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Titulky u formátu mp4

Od: tereza88 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

stáhla jsem si seriál ve formátu mp4 a dotáhla jsem si k němu titulky. Titulkám jsem dala úplně stejný název jako má stažený seriál a stejně mi nejdou zobrazit ani v přehrávači CyberLink 10, ani v přehrávači windows multimedia player. Ví někdo prosím, co s tím? Když mám soubor v avi, dělám to taky tak a jede to v pohodě a u toho formátu mp4 to prostě nejde. Může mi někdo poradit prosím? Děkuju mooooc...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Titulky můžou mít víc přípon. .srt. sub. i doc. Zkus změnit koncovku a uvidíš který formát přehrávač uvidí. Na 99% pak budeš muset titulky překonvertovat protože nebudou sedět ale s tím už moc práce není. Jen soubor otevreš v tom správným softu. Dáš uložit jako a program to sám přepíše. Návod a potřebný soft najdeš třeba na titulky.com

dzordz*
hodnocení

0x

Zkuste spustit díl seriálu a odpovídající titulky přetáhnout myší ze složky přímo do přehrávaného videa. Jestli to nepůjde ani takto, tak přehrávač daný formát titulků asi nesežere.

Taky je možné, že je v titulkách nějaká chyba, někdy se přehrávač zasekne na tom, že je třeba konec před začátkem, že je pomotané číslování nebo tak něco. No a když je chyba hned u prvního titulku, tak se neotevřou vůbec.

A ještě další možností je to, že mp4 soubor už má titulky vložené přímo v sobě, takže to bere tu stopu přímo z videa, ten vedlejší soubor to ignoruje. No a možná ta stopa ve videu je úplně prázdná, nebo to je komentář režiséra nebo tak něco, takže se neukazujou při hovoru.

martas01
hodnocení

0x

Zkus stáhnout GOM Player, s tím mám dobré zkušenosti. titulky stačí jen přetáhnou na přehrávaný film a jdou. Jakýkoliv formát filmu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]