Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stáhla jsem si seriál ve formátu mp4 a dotáhla jsem si k němu titulky. Titulkám jsem dala úplně stejný název jako má stažený seriál a stejně mi nejdou zobrazit ani v přehrávači CyberLink 10, ani v přehrávači windows multimedia player. Ví někdo prosím, co s tím? Když mám soubor v avi, dělám to taky tak a jede to v pohodě a u toho formátu mp4 to prostě nejde. Může mi někdo poradit prosím? Děkuju mooooc...
Zkuste spustit díl seriálu a odpovídající titulky přetáhnout myší ze složky přímo do přehrávaného videa. Jestli to nepůjde ani takto, tak přehrávač daný formát titulků asi nesežere.
Taky je možné, že je v titulkách nějaká chyba, někdy se přehrávač zasekne na tom, že je třeba konec před začátkem, že je pomotané číslování nebo tak něco. No a když je chyba hned u prvního titulku, tak se neotevřou vůbec.
A ještě další možností je to, že mp4 soubor už má titulky vložené přímo v sobě, takže to bere tu stopu přímo z videa, ten vedlejší soubor to ignoruje. No a možná ta stopa ve videu je úplně prázdná, nebo to je komentář režiséra nebo tak něco, takže se neukazujou při hovoru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.