Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, o PC mám dobré znalosti, ale tohle opravdu nechci riskovat... Mám starý PC s CPU Pentium 4 2,0 GHz, 1 GB RAM, NVIDIA GeForce4 MX 420 64 MB. Tak bych se chtěl zeptat na upgrade grafiké karty, jestli mohu použít tuto : pctuning.tyden.cz/...
Akorát s 512 MB paměti. Dočetl jsem se také, že tahle karta zvládne nakopat i Crysis 2, ovšem nevím, jestli mohu tuto kartu strčit do jakéhokoliv PC a AGP slotem.
Děkuji za odpověď.
Zdravím nevidím v tom problem jen si pohlídej zdroj ,obě mají prídavná napájeni a možná bych se podíval po silnějším CPU max .máte pentium IV 2,8Ghz northwood dneska se prodávají za babku...
Díky za radu, můj Pentík má sice "jen" 2 GHz, ale musím říct, že jsem tam toho rozjel bez maximální námahy procesoru i Euro Truck Simulator, a ten budu hrát nejčastěji..
Pokud je ten zdroj původní (nebyl měně za jiný za dobu, co máte počítač), určitě bych s tím zašel do servisu na kontrolu, zda-li mu nehapruje napětí. Ono takový zdroj pak může dělat problémy hlavně desce. Kdyžtak kupte výkonnější, aspoň 350W, pokud možno nový a ne značky Eurocase.
Zdroj je původní, má naběháno už celých 10 let, s PC nebyl za tu dobu naprosto žádný problém, takže je mimočádně spolehlivý.
S evolve skušenosti nemám ale ta cena se mi moc nezdá. Raději bych volil tento zdroje.heureka.cz/...
nebo seasonic...
To je příliš drahé, chci se vejít do 800 kč, mám od značky EVOLVE MP4 přehrávač už asi 5 let a funguje bezchybně, mám s touto značkou zkušenosti.
Evolve můžu říct, že jsou dobré zdroje, mám dobré zkušenosti s nimi. Dobré je zdroj po nějakých +/- 4 rokách služby odvézt na kontrolu, jestli napětí neskáče. Pokud neskáče,můžete ho nechat ještě nějakou dobu, ale po 2-3 letech radši znovu na kontrolu, pokud chcete, aby Vám základní deska vydržela (vadné zdroje pak způsobují, že třeba se nafukují kondenzátory k prasknutí, špatně nabíhá systém, atd., atd.
Problémy moderní techniky... :D Ale ten můj zdroj je teda od číňanů :D Ano, když otevřu EVEREST Ultimate Edition a podívám se na napětí, tak tam pendluje jak o život. Opravdu to skáče nahoru dolů, ale není to na PC poznat, takže asi výměna bude nutná...
takze ikdyz nevime desku... rozhodne potrebujes agp kartu bych rekl (pokud chces pciex je treba koupit cely novy comp), vykonnne graficke karty pro agp ZEROU a hlavne ted uz casto je potreba 8pin ktery maj jen drahe zdroje nad 2000kc
tady je kalkulacka zdroje, zadejte vase parametry a premyslenou grafickou kartu extreme.outervision.com/...
doplněno 29.06.12 21:20:osobne mam zdroj 750w coolmaster + pciex geforce 480 a semtam comp ve 3dmax padne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.