Nejste přihlášen/a.
Existuje jednoduchý, volný program na převod AVI souborů do DVD, pokud možno v češtině (není podmínkou)? Na Netu jsem jich sice pár našel, ale pro moje účely jsou zbytečně složité a nepřehledné. Jde mi čistě jen o převod, bez jakýchkoliv dalších požadavků.
Tohle by snad měl zvládnout Nero?!
Stáhněte si AVS Video converter. Mám ho taky. Právě jsem se dívala a je tam tato možnost taky. Je to v angličtině, ale je to jednoduché. Zvolíte formát, do kterého chcete převádět. Pak v jednom rádku vyberete soubor, který chcete změnit. V dalším řádku vám ukáže, kam to uloží. Pokud to chcete uložit např. na plochu, tak si to změníte. Dáte OK a už to jede.
Jo, tak to by bylo sice to, co hledám, ale našel jsem jen demoverzi, která mi doprostřed obrazu píše reklamu. Registrace, jestli jsem dobře pochopil stojí 58 dolarů. Já chtěl volný program.
programů, které to neumí už jsem si stáhnul několik. Ten Any Vide Converter se zdál být O.K., i když se avi soubor o délce 27 minut konvertoval skoro 2 hodiny, ale při prohlížení se ukázalo, že chybí konec (cca 2 minuty)
. Taky byl při rychlých pohybech lehce rozjetý obraz - zvuk (patrné například u výstřelu z pistole). Takže asi taky nic moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.