Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Konverze z AVI do DVD

Od: magdon® odpovědí: 10 změna:

Existuje jednoduchý, volný program na převod AVI souborů do DVD, pokud možno v češtině (není podmínkou)? Na Netu jsem jich sice pár našel, ale pro moje účely jsou zbytečně složité a nepřehledné. Jde mi čistě jen o převod, bez jakýchkoliv dalších požadavků.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hankauk*
hodnocení

0x

Tohle by snad měl zvládnout Nero?!:)

doplněno 29.06.12 10:47:

Stáhněte si AVS Video converter. Mám ho taky. Právě jsem se dívala a je tam tato možnost taky. Je to v angličtině, ale je to jednoduché. Zvolíte formát, do kterého chcete převádět. Pak v jednom rádku vyberete soubor, který chcete změnit. V dalším řádku vám ukáže, kam to uloží. Pokud to chcete uložit např. na plochu, tak si to změníte. Dáte OK a už to jede. *smich*

hodnocení

Jo, tak to by bylo sice to, co hledám, ale našel jsem jen demoverzi, která mi doprostřed obrazu píše reklamu. Registrace, jestli jsem dobře pochopil stojí 58 dolarů. Já chtěl volný program.

Ten AVS sem si stáhl zdarma zde instaluj.cz/... .

bena*

Ano, stáhnout si ho můžeze zdarma, nicméně je to program placený a v Instaluj Eshopu ho nabízejí za 1712,-. Též tam píší, že je to zdarma k vyzkoušení ;)

Právě že sem tam nikde na jak dlouho to k je k vyzkoušení neviděl.*nevi*

bena*
hodnocení

0x

Myslím, že by to měl zvládnout Any Vide Converter... vím že Format factory toto neumí..

stribrnak*

přesně tak, Any video Converter to umí

slunecnice.cz/...

hodnocení

programů, které to neumí už jsem si stáhnul několik. Ten Any Vide Converter se zdál být O.K., i když se avi soubor o délce 27 minut konvertoval skoro 2 hodiny*sok*, ale při prohlížení se ukázalo, že chybí konec (cca 2 minuty):(. Taky byl při rychlých pohybech lehce rozjetý obraz - zvuk (patrné například u výstřelu z pistole). Takže asi taky nic moc.

dzordz*
hodnocení

0x

Kdysi dávno jsme tohle dělali v dvd shrinku. Možná je i nějaká aktuální verze, možná ta stará dokáže otevřít i současné kodeky? Myslím se nemusel ani instalovat, tak by se to vyzkoušet mohlo snadno.

hodnocení

Tak zatím vypadá nadějně "ConvertXtoDVD 4". Je to sice taky trial s banerem uprostřed, ale s tím si poradím. Ze všech zkoušených programů vypadá záznam nejkvalitnějc. Dík za všechny tady, které mě k němu nakonec dovedly.

doplněno 30.06.12 02:33:

...za všechny rady... *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]