Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastní šablona-Webnode

Od: smiseklysak* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer,

potřeboval bych poradit. Na své stránce bych chtěl změnit šablonu a nahradit ji vlastní,

jenomže mi to pořád nejde a píše mi to chybu 41-nevím co to zmanená co mám změnit nějaký zip asi.

Obrázek připojuji který bych chtěl + posílám ten tvar co mi to nechce vzít a ukazuje mi to chybu 41: C:fakepathpivovar-2006.jpg

Že nebyla naimportována.

Děkuji mnohokrát za odpověď a poradění.

Vlastní šablona-Webnode

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

2x

Nejsem si jistej. Zkusil bych to místo ZIPu zaRARovat a kdyby to nešlo, napsal bych o radu, čím to komprimovat, aby jim to vyhovovalo.

smiseklysak*
20.02.13 19:31
hodnocení

Dobře

ladaadal*
hodnocení

0x

Napiš jim na technickou podporu. Já s nima komunikoval a odpovídaj obratem nebo do druhého dne. A paní byla docela příjemná.

smiseklysak*
hodnocení

Ano ,ale odpověděli mi tohle čemu taky nerotumím:Dobrý den, děkujeme Vám za kontaktování našeho oddělení péče o zákazníky. Chyba 41 je způsobena chybným zabalením šablony. Šablonu je třeba zabalit ve stejné struktuře, ve které byla než jste ji rozbalil. Pro úpravy šablon neposkytujeme z kapacitních důvodů uživatelskou podporu. V případě dalších dotazů či nejasností se na mě neváhejte opět obrátit, ráda Vám pomohu Co to znamená? děkuji za odpověď
mowla*

..."Šablonu je třeba zabalit ve stejné struktuře, ve které byla než jste ji rozbalil."...

Kdyby to bylo napsáno naopak - tedy že šablonu je potřeba rozbalit ve stejné struktuře jako byla ta, v níž byla zabalena, znamenalo by to (pravděpodobně) adresářovou strukturu - ale takto, nevím... ;)

Ale - zkus šablonu balit přímo v tom adresáři, v němž je umístěna a do téhož adresáře (bude se lišit přípona) - tedy ji zabalit bez adresářové struktury.

dzordz*
hodnocení

0x

Taky bych tipoval, že to bude nějakým ne úplně standardním formátem archivu. Možná nastavit jen na "store", tedy pouhé nakopírování do jednocho souboru, bez jakékoli komprese nebo balení.

To, že se nová adresářová struktura neshoduje s původní, je také možné. Zkuste si oba archivy dát někam bokem, oba rozbalit, v obou složkách vyhledat v průzkumníku všechny soubory (včetně podsložek) a tento seznam pak seřadit a porovnat, názvy i cesty.

Jinak to, že neposkytují uživatelskou podporu, ale že se máte obrátit, je celkem vtipné :)

javojta*
hodnocení

0x

Nj, se správným zabalením šablony jsem měl ze začátku taky problém. Musíš si dávat pozor na dvě věci. Jednak, když to budeš zipovat, tak to zipuj přímo v té složce, tzn. jak tam máš další složky css, formatters, atd. Všechny si je označ a dej zazipovat. Kdybys všechny tyto složky strčil do další složky a teprve tu zipoval, tak by Ti to nefungovalo, Webnode by to nebyl schopen přečíst.

Druhá věc, na kterou si musíš dát pozor: jestli používáš winrar, C7 nebo já nevím, jaký všechny komprimovací programy existujou, tak při zipování musíž zatrhnout, že formát archivu má být ZIP. Webnode Ti jinej formát nevezme. Pak už by všechno mělo fungovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]