Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava PDF - rychle

Od: artik* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , potřebuji rychle radu . Mam soubor , který je v PDF a po otevření souboru do něj jde psát . To já,ale nepotřebuji a potřebuji ho poslat tak ,aby v tom nikdo nemohl nic pozměnit . Děkuji za radu jak ho uzavřít

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x

Jak už tu bylo řečeno, pošli ho jako obrázek - JPG. Když nechci, aby s ním mohl někdo manipulovat nebo ho jednoduše zkopírovat, tak do něj vložím vodoznak klidně přes celou stránku.

hodnocení

0x

Pokud nemáte plný (placený) Adobe Acrobat , v kterém se vlastně PDF primárně vytváří (ano, jsou i freeware programy, nicméně Adobe zminuji jakozto jeho tvůrce) , tak můžete použít např: stahuj.centrum.cz/...

Nicméně v dnešní době je více softu na odheslování pdf než na jeho zaheslování. Takže není 100% jistota, že to někdo v budoucnu nebude editovat...

naihonn*
hodnocení

0x

Podstatné je, v čem ten pdf tvoříte. Ale v zásadě většina těchto nástrojů, včetně samozřejmě Adobe Acrobatu, má možnost nastavení zabezpečení nejenom proti otevření, ale i proti úpravám dokumentu heslem.

artik*
hodnocení

nwtvořím , už ho mám a potřebuju ho poslat na úřad ,ale musím ho zamknout ,aby se nedal opravoval .

praivo*
hodnocení

0x

A co to jednoduše převést na JPG a znovu " vytisknout"do PDF? To je podle mne nejjednodušší bezplatné řešení.

doplněno 21.02.13 12:13:

Odkaz vede na jeden z programů, které to umí. Jde to i online.

artik*

převést jednoduše na JPG? Ale jak jadnoduše?

Nakonec jsem to vytiskl,znovu naskenoval a uložil v PDF . Ale je to složité.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]