Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat a vytisknout dopis

Od: ddasa* odpovědí: 4 změna:

Peknou sobotu-potrebuji napsat dopis /uredni/ proto by bylo vhodnejsi ho napsat asi na PC,ale jak?Nikdy jsem to nepotrebovala nevim vubec kam kliknout,akorat vim,ze bud na -pocitac? nebo -ovladaci panely?Jak,ale dal...Prosim o radu,ale po lopate *klik* jsem zenska,uz strasi rocnik *nevi* dekuji moc-krat Vsem,kdo si na me najde cas

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na dopisy je ideální textový editor - nejčastější je Microsoft Word, ten je součástí Microsoft Office. To je ale placený program, pokud chcete adekvátní náhradu zdarma, použijte Open Office

openoffice.cz/...

hodnocení

2x

nejefektivnější je se osobně obrátit na "mladší ročník", jež toovládá a Vám to sestaví. Dělat kurz psaní tímto způsobem poradny se mi jeví jako cesta největšího odporu,opravdu.

pavkazji*
hodnocení

0x

Vím také hezkou sobotu,co se týče dopisu jistě máte v PC Word,tak ho napište v něm.Najdete ho takto:-start-všechny programy-microsoft office word na to kliknout.Otevře se prázdná stránka.nyní můžete psát.Horčí bude nastavení písma pokud jste v tom nikdy nedělala.Zkuste a uvidíte.Jinak nápověda na psaní je na netu.

doplněno 09.03.13 18:14:

word-navod.fotopulos.net/...

iz*
hodnocení

0x

Nebude-li dopis příliš dlouhý, můžete použít i program Write (Wordpad), který je součástí Windows.

Jde-li o jednorázovou záležitost a nepotřebujete-li celý kancelářský balík, doporučila bych spíše Abiword, Heri nebo některý jednodušší textový procesor/editor.

___ Odkazy:

Heri (recenze)

Heri (stažení)

Abiword

Textové procesory a editory

Kingsoft Office (v angličtině nebo němčině)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]