Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci si koupit nové pc, ale bez operačního systému. Na notebooku je nainstalován Free-Dos. Chci si tam pak nahrát vlastní operační systém, nejspíš win XP či 7.
Je nějaký problém v přeinstalování či nainstalování systému, nebo je to stejné jako kdyby už na ntb byl operační systém a já ho pomocí bootování z flashky a nebo cd přeinstaloval?
Zvládnu přeistalovat win na PC za pomocí bootování, bude to to samé?
Užitečnou radu ohodnotím, díky!
chci si koupit nové pc, ale bez operačního systému. Na notebooku je nainstalován Free-DosJestli je tam naintalovany operacni system FreeDOS, tak to nemuze byt notebook bez operacniho systemu
nebo je to stejné jako kdyby už na ntb byl operační systémVzdyt na notebooku uz je nainstalovan operacni system (ten FreeDOS)!
Nikdy jsem neměl co dočinění s Free-Dos, a tak jsem si nebyl jistý zda je to operační systém a nebo něco jako bios či co. Tak děkuji za upřesnění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.