Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Foto z MT do PC

Od: diesel® odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu či nasměrování na program.Jsem zatížen na Nokie,ale podlehl jsem a koupil Samsunga (dotykáč,android).S nokiema (bez OS,obyč jako 3110c nebo 6131...) nebyl problém ať již blutu nebo kabelem pomocí Nokia PC suite.Ovšem tento i když (blutu) je spárován s PC přesto nejde odeslat foto do PC (resp.NTB).Je na to obdoba programu jako je Nokia Pc suite?Děkuji!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Nejde odeslat? - Co na to BlueTooth v notesu?

hankauk*
hodnocení

0x

Existuje Samsung PC suite. Sama mám Samsung i Nokii. V Nokii využívám micro SD kartu. Ovšem u Samsungu tuto možnost nemám... PC suite jsem nainstalovala a stejně mi to nefunguje. Nerozchodil to ani přítel a ten je machr na telefony, pc, atd... Takže goog luck!

bena*
hodnocení

0x

Zkusil bych program Mobiledit!, který podporuje celé spektrum značek. Osobně se samsungy nemám dobré zkušenosti a nedoporučju je, ikdyž se možná zlepšily. Ale Nokie jsou pořád Nokie, kvalitou se jim žádný telefony snad nevyrovnají...

hodnocení

Jj.mobil edit,ten trochu znám ale nenadchl mne a pak jsem objevil nokia PC suite.A nokie no coment..Díkes.Vyzkouším a dám echo!

doplněno 28.06.12 17:12:

To Hankauk taky dík za radu vyzkouším.

To Mowla-jsou spárované,ale při pokusu odeslat vyskočí po chvilce že se nezdařilo!

doplněno 28.06.12 21:22:

Tak jsem zkusil smsung PC suite-nešel.Mobil edit-nic,nalezl jsem Android manager WiFi a když nainstaluji a poté chci zkusit tak vyhodí (anglicky) hlašku .něco ve smyslu,ža je spuštěn ale nic neběží nereaguje.

doplněno 02.07.12 17:14:

Tak další poznatek,na dp.jednoho týpka od firmy jsem zkusil Samsung Kies-najde,mt,ale fotky nadále nejdou přetáhnout,tak snad až budu mít kabel tak to půjde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]