Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu či nasměrování na program.Jsem zatížen na Nokie,ale podlehl jsem a koupil Samsunga (dotykáč,android).S nokiema (bez OS,obyč jako 3110c nebo 6131...) nebyl problém ať již blutu nebo kabelem pomocí Nokia PC suite.Ovšem tento i když (blutu) je spárován s PC přesto nejde odeslat foto do PC (resp.NTB).Je na to obdoba programu jako je Nokia Pc suite?Děkuji!
Zkusil bych program Mobiledit!, který podporuje celé spektrum značek. Osobně se samsungy nemám dobré zkušenosti a nedoporučju je, ikdyž se možná zlepšily. Ale Nokie jsou pořád Nokie, kvalitou se jim žádný telefony snad nevyrovnají...
Jj.mobil edit,ten trochu znám ale nenadchl mne a pak jsem objevil nokia PC suite.A nokie no coment..Díkes.Vyzkouším a dám echo!
doplněno 28.06.12 17:12:To Hankauk taky dík za radu vyzkouším.
To Mowla-jsou spárované,ale při pokusu odeslat vyskočí po chvilce že se nezdařilo!
doplněno 28.06.12 21:22:Tak jsem zkusil smsung PC suite-nešel.Mobil edit-nic,nalezl jsem Android manager WiFi a když nainstaluji a poté chci zkusit tak vyhodí (anglicky) hlašku .něco ve smyslu,ža je spuštěn ale nic neběží nereaguje.
doplněno 02.07.12 17:14:Tak další poznatek,na dp.jednoho týpka od firmy jsem zkusil Samsung Kies-najde,mt,ale fotky nadále nejdou přetáhnout,tak snad až budu mít kabel tak to půjde!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.