Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu, po výpadku proudu jsem zapla počítač a aniž by vyskočila jakákoli chybová hláška, počítač nepřehrává zvuky, jelikož jsem totální laik, nejsem ani schopná zjistit, jestli mi prostě neodešla zvuková karta. Zkusila jsem připojit jiné reproduktory i sluchátka, tam asi chyba není. Jak poznám, v čem je problém? Děkuji za případnou odpověď
Skočte do Start-Ovládací panely-Zvuk a zvuková zařízení. Tam zkonrolujte nastavení hlasitosti. V případě, že to ohlásí, že neexistuje zařízení, zkuste najít CD k počítači a nainstalujte ovladače ke zvukové kartě, není to nic, co by jste nezvládla.
Pokud CD nemáte, zkuste Start-Programy-Příslušenství-Systémové nástroje-Obnovení systému a obnovte to na čas, kdy zvuk ještě šel.
Děkuji za tip, nastavení hlasitosti je v pořádku, nic mi nehlásí, že by zařízení neexistovalo, dokonce jsem v seznamu hardwaru našla zvukovou kartu AMD, kdy prý zařízení pracuje správně, ovladače se také tváří v pořádku a obnovení systému nepomohlo...nenapadá vás ještě něco?
Zvláštní, zkontrolujte, zda-li je 3,5" jack kabel (zelený) zapojený do zelené dírky.
A opravdu to nemáte někde ztlumené? Ideální je všechny jezdce nastavit na prostředek, důležitý je softwarový syntetizátor, aby nebyl ztlumen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.