Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

XML feed pro zbozi.cz

Od: ondraaaiasek odpovědí: 2 změna:

Prosím o pomoc. Už jsem úplně zoufalý. Potřebuji na zbozi.cz zaregistrovat novy eshop, mám vytvořený XML feed a když to chci nahrát tak mi to napíše "Při ověřování URL došlo k chybě".

Mám to přesně podle jejich vzoru (jen jiný popis a cena) a přesto mě to nikdy nepustí, ovšem pokud tam dám přímo ten jejich vzor tak mi to vezme:(

Už prostě nevím co s tím mám dělat. Asi by se mi hodil nějaký programek který by ho vytvořil sám a dobře... než to psát sám.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

První dvě věci, co by mě napadly: Má to správné kódování? Je to xml validní ( validator.w3.org/...)?

Co když pouze provedete drobnou změnu v jejich vzoru?

ondraaaiasek
hodnocení

už jsem to vyřešil. nakonec jsem našel chybu v jednom tagu. Nebyl uzavřený lomítkem a proto mi to furt vyhazovalo.

Ale dík za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]