Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit interpreta a název u mp3

Od: tejdan odpovědí: 1 změna:

Jelikož mám v pc okolo 1500 písniček, dost zabírají místa. Proto jsem je všechny konvertoval přes program Lamer. Vše funguje, zmenšilo se to o 35GB ale ke každé písničce mi to hodilo interpreta a název. Nijak by to nevadilo ale jakoukoliv písničku spustím v jakémkoliv přehrávači, název je COMPAQCompaq. Když jsem všechny nahrál do iTunes, je v tom tak trošku zmatek protože všechny se jmenují stejně. Jak mám toho interpreta a název vymazat?Popřípadmě nechat, ale aby se ukazoval ten normální název jak to mám pojmenované. Díky

Jak odstranit interpreta a název u mp3

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

joshua*
hodnocení

Označ všechny mp3 které mají stejný název a toho interpreta. Pak klikni pravým > vlastnosti > záložka podrobnosti. Pak to smažeš, klikni na použít a ok. Mě to tak vždy fungovalo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]