Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit rychlost pc?

Od: polinek* odpovědí: 4 změna:

zdravím,,jak zjistím rychlost PC .Byla jsem v obchodě ,že mi blbne skype a oni mi řekli,že mám pomalý počitač,,jak zjistím jak je ryclý? děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

2x

Myslím, že to tu bylo minuký týden, jinak #rychlost+počítače

otázka zda je to počitadlem, nebo připojením, webů je dosti, třeba na žive.cz aj. A jak v to obchodě víé, o jaké počitadlo jde?

ladinpraha*
hodnocení

2x

To se tě chtěli v obchodě rychle zbavit. Pro rychlost PC orientačně stačí zhruba vědět, jaký je tam procesor. Ale pro Skype je mnohem důležitější rychlost internetu od poskytovatele a taky rychlost internetu na "druhé straně". Já tomu říkám průchodnost drátů. Já např. nemám žádný problém se Skype tady v ČR, ale když se chci spojit se synovcem v UK, tak zvuk je mizerný a video prakticky nepoužitelné.

polinek*
hodnocení

čili -když zavolám na technickou poradnu svému poskytovateli řekne mi to jakou mám rychlost?měli by ne?

doplněno 25.06.12 21:09:

údajně máme vysokorychlostní.

doplněno 25.06.12 21:13:

v připojení by to ůdajně nemělo být,měřila jsem to

ladinpraha*

Rychlost připojení si změříš třeba tady:

upc.cz/...

nebo http://rychlost.cz/

ale důležité jsou i parametry toho, komu voláš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]