Nejste přihlášen/a.
Počítač po zapnutí trvá velmi dlouho více jak 10minut než se načte stránka seznam , Potom je již rychlejší načítání ale občas se i sekne a musím vypnout a vše znovu.Defragmentaci disku jsem dělal i opakovaně.Taky mám stažený Ccleaner který jsem použil ale bez uspěchu. Co vlastně brzdí rozjezd? A jiné příčiny? Děkuji za radu.
Myslím, že bude buď zaneřáděný internetový prohlížeč nebo zavirovaný počítač. Než tady experimentovat, bude lepší, když si stánete program RSIT. Návod na použití programu RSIT + odkaz ke stažení najdete tady:
Sem pak vložíte obsah nejen souboru log.txt, ale i toho druhého, a to info.txt. Vkládejte to prosím odděleně, nejdřív log.txt, pak do druhé odpovědi nebo do doplnění odpovědi info.txt V případě problémů mi soubory pošlete jako přílohu je emailem na honza /tečka/ bencik /zavináč/ seznam /tečka/ cz. Soubory najdet v Tento počítačMístní disk C:RSIT
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.