Nejste přihlášen/a.
Počítač po zapnutí trvá velmi dlouho více jak 10minut než se načte stránka seznam , Potom je již rychlejší načítání ale občas se i sekne a musím vypnout a vše znovu.Defragmentaci disku jsem dělal i opakovaně.Taky mám stažený Ccleaner který jsem použil ale bez uspěchu. Co vlastně brzdí rozjezd? A jiné příčiny? Děkuji za radu.
0x
Myslím, že bude buď zaneřáděný internetový prohlížeč nebo zavirovaný počítač. Než tady experimentovat, bude lepší, když si stánete program RSIT. Návod na použití programu RSIT + odkaz ke stažení najdete tady:
Sem pak vložíte obsah nejen souboru log.txt, ale i toho druhého, a to info.txt. Vkládejte to prosím odděleně, nejdřív log.txt, pak do druhé odpovědi nebo do doplnění odpovědi info.txt V případě problémů mi soubory pošlete jako přílohu je emailem na honza /tečka/ bencik /zavináč/ seznam /tečka/ cz. Soubory najdet v Tento počítačMístní disk C:RSIT
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.