Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se v nastaveni FB prida titul?

Od: dis odpovědí: 12 změna:

Můžete mi prosím přesně popsat cestu jak nastavit na facebooku nyní získaný TITUL?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

1jara*
hodnocení

2x

Klikněte v pravém rohu nahoře vedle hlavní stránky na šipku (trojůhelníček), po rozbalení klikněte na nastavení účtu, objeví se kolonky , kliknete u jména na upravit.

• jméno xxxxxxxxxx upravit.

doplněno 25.06.12 18:37:

Snad se zobrazí obrázek.

dis
hodnocení

No tady jsem předpokládala, že to bude. Bohužel není. Není nikde místo, kde vložit titul nebo vepsat. Jen tam je nabídka různých možností jak jménoa nastavit (ale už to je předepsané) - jméno a příjmení, nebo příjmení a jméno.

dis
hodnocení

zadný obrázek jsem nenašla.

hodnocení

0x

V horním modrém panelu je na pravo šipečka dolu na tu kliknout a Nastavení účtu. Tam někde to bude.

dis
hodnocení

Tam jsem to hledala, nenašla jsem to.

claire*
hodnocení

0x

Vy chcete mít na FB titul? Nastavit to nijak nejde, jedině změnou jména, tj. napsat si titul jako první jméno a křestní jméno jako prostřední jméno... ale proč? Navíc podle Vaší přezdívky soudím, že jde o titul DiS. z VOŠ... to nikdo ale nedělá. Půlka mé bývalé katedry je na FB, lidé se dvěma doktoráty či dokonce docenturou a nikdo tam titul nemá. Já mám dva tituly a taky necítím potřebu to na FB prezentovat. Napsala jsem si to vítězoslavně do statusu, většina kamarádů dala "like" a tím to hasne, co s tím taky? Chápu, že máte radost, ale nestačí Vám status s 50 palci nahoru? ;)

dis
hodnocení

Přece kdybych ho tam nechtěla mít, tak tady nežádám radu.

Kde se dá tedy změnit jméno? V nastavení učtu - jméno - upravit to nelze. Tam je už předepsaný výběr, ze kterého si mohu jen vybrat (jméno a příjemní, nebo příjmení a jméno, atd.)

25.06.12 18:50

Ale jde.

Kde se v nastaveni FB prida titul?
dis
hodnocení

Ja tom tohle nemam,toto jsem právě přímo hledala.
dis
hodnocení

ulozto.cz/...
Tady je muj screen. Kouknete prosim.

Musíte se do nastavení naklikat přes tu šipečku jak radíme. Ne přes profil *zed*

dos
hodnocení

Vždyt rozklikávám tu šipečku co je v pravo v horním rohu hned vedle slova Hlavní stránka (je ta šipečka dolů). Tu rozkliknu , dám NASTAVENÍ UČTU - jméno- upravit. Ukáže se mi ten screen co jsem tu dávala.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]