Nejste přihlášen/a.
Můžete mi prosím přesně popsat cestu jak nastavit na facebooku nyní získaný TITUL?
Klikněte v pravém rohu nahoře vedle hlavní stránky na šipku (trojůhelníček), po rozbalení klikněte na nastavení účtu, objeví se kolonky , kliknete u jména na upravit.
Snad se zobrazí obrázek.
Vy chcete mít na FB titul? Nastavit to nijak nejde, jedině změnou jména, tj. napsat si titul jako první jméno a křestní jméno jako prostřední jméno... ale proč? Navíc podle Vaší přezdívky soudím, že jde o titul DiS. z VOŠ... to nikdo ale nedělá. Půlka mé bývalé katedry je na FB, lidé se dvěma doktoráty či dokonce docenturou a nikdo tam titul nemá. Já mám dva tituly a taky necítím potřebu to na FB prezentovat. Napsala jsem si to vítězoslavně do statusu, většina kamarádů dala "like" a tím to hasne, co s tím taky? Chápu, že máte radost, ale nestačí Vám status s 50 palci nahoru?
Přece kdybych ho tam nechtěla mít, tak tady nežádám radu.
Kde se dá tedy změnit jméno? V nastavení učtu - jméno - upravit to nelze. Tam je už předepsaný výběr, ze kterého si mohu jen vybrat (jméno a příjemní, nebo příjmení a jméno, atd.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.