Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den
Mám takový divný problém,povedlo se mi zablokovat v Biosu usb a na Počítači nemám porty pro připojení klávesnice a myši a teď to nemůžu odblokovat a klávesnice s myší mi nereaguje na nic protože jsou usbéčkové.. i při spuštění nejdou,jsou vypnuté kvůli tomu biosu,je nějaký způsob jak se do biosu dostat?
Odpojit PC z elektriky a vytáhnout BIOS baterku tak na minutu, vrátit zpět a BIOS by se měl sám resetovat do původního nastavení
nebo bývá ještě poblíž jumper Clear CMOS, který stačí propojit a zapnout počítač, vypnout, rozpojit a výsledek stejný některé BIOSy si totiž pamatují svoje nastavení i po vytáhnutí baterky na pár minut (s takovou deskou jsem se setkal zatím jednou, deska Intel)
no..ještě bych chtěl podotknout že,chvilku jsem si s tím lámal hlavu,ale stejně nevím co teď..při spuštění mi po naběhnutí OS vyskočí červený pruhy přes obrazovku.. a to je vše..nic jinýho se už nestane.. tak to "zamrzne" ani nouzový režim nefunguje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.