Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
bez problému mi běžel prohližel mozilla, ale pak jsem jej vypnul a najednou od té doby nejde. Odinstaloval jsem to, znovu instaloval, ale nic. Jakmile na okno kliknu nic se nenačte, ani se prohlížeč nenačte. Nemvíte někdo co s tím?
Děkuji moc za odpověď
dobrý den, nejsem na tohle nijak extra odborník, ale zeptal bych se - zkusil jste restart počítače (bez ironie)?
btw. tím "Jakmile na okno kliknu" myslíte dvojklik na ikonu a "prohlížeč se nenačte" že se nespustí, že?
ještě mě napadá podívat se do správe úloh jestli po tom pokusu o spuštění naběhne nebo nenaběhne (CTRL+ALD+DELETE) - Správce úloh/Task manager)
doplněno 20.02.13 13:57:oprava překlepů: Správce úloh, CRTL+ALT+DELETE
Tak zkus jestli si to teda jeste nezkusil jit do te slozky kde si to predtim nainstalovat a tu slozku vymazat protoze spousta programu kdyz je odinstalovavas tak se nevymaze i nastaveni s nimi.
Odinstalujte Firefox. Projeďte počítač CCleanerem. A znovu Firefox nainstalujte.
Jestli nemáte CCleaner, stáhnete ho např. tady ze Slunečnice.
Dobrý den,
k cemu presne by to melo pomoci? to mam uplne podle toho navodu postupovat, nesmaze se neco, co by nemelo? Dekuji
Když odinstalujete Firefox, tak odinstalátor nemusí odstranit veškeré soubory a záznamy v počítači související s Firefoxem. A některý z těch zbytků může dělat ten problém.
CCleaner prohledá PC a odstraní všechny ty zbytky.
Pokud budete postupovat podle toho návodu, tak se nesmaže nic co by poškodilo počítač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.