Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mozilla Firefox

Od: adamm odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,

bez problému mi běžel prohližel mozilla, ale pak jsem jej vypnul a najednou od té doby nejde. Odinstaloval jsem to, znovu instaloval, ale nic. Jakmile na okno kliknu nic se nenačte, ani se prohlížeč nenačte. Nemvíte někdo co s tím?

Děkuji moc za odpověď

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

svejk007*
hodnocení

1x
Dobrý den, zkusteNová aktualizace Firefoxu k dispozici - verze 19 mozilla.org/...
adamm
hodnocení

Dobrý den,

to jsem udelal, slo to, nyni opet nejde nacist... i kdyz znovu nainstaluji tuto novou verzi...

alfonsmucha*
hodnocení

0x

dobrý den, nejsem na tohle nijak extra odborník, ale zeptal bych se - zkusil jste restart počítače (bez ironie)?

btw. tím "Jakmile na okno kliknu" myslíte dvojklik na ikonu a "prohlížeč se nenačte" že se nespustí, že?

ještě mě napadá podívat se do správe úloh jestli po tom pokusu o spuštění naběhne nebo nenaběhne (CTRL+ALD+DELETE) - Správce úloh/Task manager)

doplněno 20.02.13 13:57:

oprava překlepů: Správce úloh, CRTL+ALT+DELETE

adamm
hodnocení

Dobrý den,

ano dvojklikem, pritom nereaguje... task manager nenabehne...

mjpata*
hodnocení

0x

Tak zkus jestli si to teda jeste nezkusil jit do te slozky kde si to predtim nainstalovat a tu slozku vymazat protoze spousta programu kdyz je odinstalovavas tak se nevymaze i nastaveni s nimi.

praivo*

1. On už ho znovu nainstaloval. Smazání je tedy pitomost.
2. Nastavení se NEukládají do instalační složky programu.

hodnocení

0x

Odinstalujte Firefox. Projeďte počítač CCleanerem. A znovu Firefox nainstalujte.

Jestli nemáte CCleaner, stáhnete ho např. tady ze Slunečnice.

praivo*

Doplnění: Při instalaci odškrtnout "Nainstalovat Google Chrome".

adamm
hodnocení

Dobrý den,

k cemu presne by to melo pomoci? to mam uplne podle toho navodu postupovat, nesmaze se neco, co by nemelo? Dekuji

Když odinstalujete Firefox, tak odinstalátor nemusí odstranit veškeré soubory a záznamy v počítači související s Firefoxem. A některý z těch zbytků může dělat ten problém.

CCleaner prohledá PC a odstraní všechny ty zbytky.

Pokud budete postupovat podle toho návodu, tak se nesmaže nic co by poškodilo počítač.

adamm
hodnocení

Tak jsem vycistil a stale to nejde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]