Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Prosím poraďte mi jak a co nainstalovat aby mi Mozilla automaticky překládala cizojazyčný stránky do češtiny jako to dělal Gůgl Chrom. Díky za rady. Lujs
Jděte na stránku Přizpůsobení Fire/...a v sekci " Podpora jazyků" vyzkoušejte některý z doplňků. Po najetí myší na doplněk se zobrazí okno se zeleným tlačítkem Přidat do Firefoxu. To stiskněte a pak potvrďte instalaci doplňku. Možná bude potřeba Firefox restartovat - k tomu vás instalátor vyzve. Já doporučuji Google translator.
doplněno 09.03.13 16:26:Ještě ten obrázek:
doplněno 10.03.13 19:40:Bohužel úplně automaticky jako u Chrome to asi fungovat nebude. Na první stránce musíte překlad spustit ručně kliknutím na ikonu doplňku nebo klávesovou zkratkou. Další stránky otvírané odkazem z té přeložené už budou překládány automaticky. Protože mi takové chování vyhovuje, po možnosti úplné automatizace jsem nepátral. Podívám se na to a když na nějaký způsob ppřijdu, dám vědět.
Dobře mám nainstalováno. Teď ještě jak a kde to naštelovat aby mi to překládalo automaticky?.?.?
doplněno 10.03.13 12:48: Poradí mi někdo jak to mám nastavit?.?.?
Makám s Mozillou, ale umím anglicky
Automatický překlad prý umí tohle, ale rozpoznává původní jazyk podle domény, takže to nějak extra spolehlivé asi není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.