Nejste přihlášen/a.
Mám problém,nemohu se přihlásit na Microsoft Office Outlok 2007. Vždy mi vyskočí cedulka,žádající potvrzení hesla, a ať dělám co umím (moc,jak se zdá,toho není) - nic,prostě mě to ignoruje. Mohlo by to mít spojitost s tím,že jsem si zvedl zabezpečení u Gmailu z jednoúrovňového na dvojúrovňové?Nebo skončila platnost hesla...?
Mám systém Windows Vista,32 bitů,Service Pack 2.
Případné rady, nebo tipy pište prosím jako pro osobu v podstatě nesvéprávnou. Děkuji.
S tím heslem je to tak - ono je vlastně už vyplněné,ale je skryté(místo písmen tečky). Ale když to potvrdím,tak se cedulka nespokojeně zavrtí a nic. Vymažu tečka,zadám heslo,nic. A už v tom mám takový guláš,že vlastně nevím,jaké heslo to vlastně je.
Já se vlastně nemohu dostat vůbec nikam,abych si zjistil alespoň způsob,jak to napravit.Zkoušel jsem to všemi možnými způsoby,počínaje webem, až po Fix it,ale ono je to tak zabezpečené,že jsem cestičku nenašel.
Zrušení druhého stupně zabezpečení - to se mi moc nechce - i proto,že když si vzpomenu na ty nekonečné SMSky,ve kterých byly nové a nové číselné kódy...!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.