Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Restart PC při použití DVD mechaniky

Od: lemon* odpovědí: 6 změna:

Mám tento problém:

když dám z kopírovat nnějaké DVDčko na disk, tak se mi v průběhu z ničehonic restartuje počítač. To samé nastane i když se pokusím vypálit nové DVD. V podstatě se mi ještě nepodařilo niv vypálit. Myslel jsem, že je to problém v SW, ale skusil jsem několik vypalovacích prográmků a zkusil jsem i nový OS a nic se nezměnilo.

Je to vadná DVD mechanika? Mohl by mi někdo prosí poradit?

děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Může to být i mechanika. Jinak je systém stabilní? Nic se nezasekává? Samo nerestartuje? máš možnost odzkoušet jinou mechaniku nebo tuto tvoji mechaniku v jiném PC?
lemon*
hodnocení

Jinak je všechno stabilní, bohužel teď nemám možnost odskoušet mechaniku jinde.

hodnocení

0x
Rekl bych ti to same co jsem rekl tady: poradte.cz/...
lemon*
hodnocení

No tím zdrojem by to skutečnľ mohlo být. Mám tam 300 W zdroj, myslíš že by o chtělo výkonější?
Nepíšeš, jakou máš konfiguraci. Tak nelze určit, jestli stačí či ne. Ono taky 300 W není všechno. Neznačkový zdroj bude mít zcela jiné vlastnosti než značkový. Do budoucna se nákupu nového zdroje nevyhneš.

vidim to jednoznacne na zdroj, proste DVD si rekne o svych x W a zdroj uz na to nestaci.

Vykon 300W uplne nerika vse. Dulezite je kolik W je na jednotlivych vetvych a samozrejme i jeho ucinnost :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]