Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Iphone 4S vs itunes

Od: uzivatel* odpovědí: 2 změna:

Zdravím mám takový problém.V itunes mi nenajde moje zařízení.Tendle iphone mám druhej den.A prý jde přes itunes do něj stahovat hry.muzika.filmy.atd.

Poradil by mi někdo?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A vidí iTunes ten iphone?

Hudba atd se do něj vkládají skrze knihovnu tu by měla tvořit složka s obsahem jenž má být v iphone.

Jinak hudba, hry atd se stahují snadněji skrze appstore přímo v iphonu.

doplněno 24.06.12 16:14:

Doporučím itunes odinstalovat, pročistit system pokud jde o Windows Ccleanerem a znovu naistalovat... zde na poradte několika lidem pomohl program songbird který lze najít na stahujcz ... nicméně nevím zda jej tvůrci stále aktualizují, ale to určitě půjde poznat...

Nicméně doporučím polaborovat s iTunes jednak jsou rychlejší, spolehlivější, nabízí aktualizace či zálohy iOS systému a kupu dalších věcí které stojí za tu námahu...

Pokud jde pouze o hudbu stačí ale přenos pdf etc již chybí, takže...

uzivatel*
hodnocení

Právě to je ten problém že ho itunes nevidí. Počítač normálně načte.Ale itunes už ne.Neexistují náké jiné programy které by udělaly co to dělá itunes?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]