Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi spustit CD

Od: anonym00* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,
dnes jsem si koupila CD angličtina za 30 dní a když jsem ho chtěla zapnout, napsalo mi to: 'Verze souboru není kompatibilní se spuštěnou verzí systému Windows. Ověřte systémové informace počítače, zda je potřeba verze programu x86 (32bitová) nebo x64 (64bitová), a kontaktujte vydavatele softwaru." Nevíte někdo, co s tím? Děkuju za případné rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Máte zřejmě 64bitový systém. Já bych zkusil nastavit kompatibilitu toho programu na Windows XP. Stačí přejít do Tento počítač-kliknout pravým myšítkem na Jednotka DVD a zvolit Otevřít. Tam by jste měla vidět soubor start.exe nebo autorun.exe nebo něco v podobném duchu. Na ten soubor klikněte pravým myšítkem a zvolte Vlastnosti. tam najdete záložku Kompatibilita a tamvyberete Spouštět v řežimu kompatibility Windows XP.

Máte-li Windows 7 Professional neboEnterprise či Ultimate, můžete si nainstalovat Windows XP Mode - windows.microsoft.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]