Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenuté heslo wifi

Od: tomas345 odpovědí: 3 změna:

Ahoj, mám router od 02 boužel jsem zapoměl heslo (ano je to hloupý ale rok sem wifi nepotřeboval:), je nějaká možnost jak heslo nastavit znovu? CD boužel nemůžu najít.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

kompletně restartovat

hodnocení

0x

Hledejte na routru takový malý čudlík s nápisem RESET. A pak záleží na typu routru. Máte k němu manuál? Jestli ne najít na internetu. A podle manuálu vyresetovat.

hodnocení

0x

Heslo myslíte k wifi a nebo do administrace?

Já totiž nevidím důvod proč resetovat router když se do administrace dostanu, stačí se tam totiž přihlásit a heslo bude buď čitelné samo o sobě a nebo se tam dá změnit. Routery od o2 mají většinou nastavenou ip 10.0.0.138, takže na tu se připojit v prohlížeči

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]