Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmizela ikona ze spodni listy

Od: cokolada* odpovědí: 12 změna:

prestala se zobrazovat indikace zvuku a skypu na spodni liste. Prosim poradte. Dekuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x
Klikněte pravým tlačítkem na Start a zvolte Vlastnosti. tam klikněte na Hlavní panel-ikony v oznamovací oblasti. tam si najděte Hlasitost a Skype a zkontroluje, zda-li není nastaveno Skrýt
cokolada*
hodnocení

Dekuji. Zkusila jsem , ale V Hlavnim panelu-oznamovaxi oblasti nemam hlasitost. Nerozumim tomu, ale mozna je to tim, ze se nezobrazuje ani ikonka hlasitosti na spodnim panelu. Proste zmizel jak skype, tak i /amplionek / indikace hlasitosti zvuku.

bena*

Tak koukněte do Start-ovládací panely-Zvuk a zvuková zařízení. Tam zaškrtněte Zobrazovta ikonku v oznamovací oblasti.

Co se týká Skypu, tak když ho spustíte ručně, tak se pak ukáže dole u hodin (to je ta oznamovací oblast).

cokolada*
hodnocení

V ovladacich panelech mam zaskrtnuto "Umistit ikonu na hlavni panel", ale nezobrazuje se. Co se tyce skypu sice neni zobrazen take vedle hodin, ale to az takova problem neni. Spise, ze nemohu regulovat hlasitot a neznam pricinu. Jste velice laskav a jestli budete mit jeste se mnou trpelivost, budu rada

bena*

Hmmm, zkuste jen tak spustit Správce úloh systému WIndows (stiskněte Ctrl+Shift+Escape) a přejít na záložku Procesy. Tam najděte explorer.exe a zkuste ho ukončit. Pak přejděte na záložku Aplikace, tam klikněte na Nová úloha... a tam napište explorer.

cokolada*
hodnocení

tak ted jsem uplne vedle! Vse jsem provedldle Vaseho pokynu presne. Kdyz jsem zrusila exployer.exe, zmizela cela spodni lista a navic pri doplneni exployer mi to odpovedelo, ze neni k nalezeni. Pri stisknuti sipecky vpravo se tam zobrazil Viries /nevim cio presne a Seznam. Zadala jsem tedy seznam , naskocilo to, ale spodni lista stale neni. Ted jsem Vam asi zamotala asihlavu uplne a ted co dal?

cokolada*
hodnocení

Navic, cela plocha je prazdna, bez ikon, to jsem zapomela dodat

doplněno 21.06.12 22:06:

neopoustejte mne p r o s i m! Dekuji

Zadala jste určitě správně explorer? Ptám se proto, že píšete, že jste zrušila a pak pokusila doplnit exployer.

cokolada*
hodnocení

Aha, takze to je ono. Napsala jse exployer, ne explorer. No a co ted, nemam zadne ikny, start, prorte nic? Mrzi me to, verte mi a omlouvam se, ze jsem to zoarala

doplněno 21.06.12 22:11:

... navic pisi jako analfabet, same chyby

doplněno 21.06.12 22:26:

ja vim ze je ted fotbal a je to dulezite. Otravuji Vas a tak Vas necham v klidu dodivat /take to sleduji, jsem mimo republiku/ .Jestli budete tak laskav, odepiste po zapase. Dekuji zatim opravdu moc

doplněno 21.06.12 23:01:

Vazeny pane. Dekuji opravdu z celeho srdce nejen za Vasi pomoc,ale i trpelivost! Jste vynikajici! Ja jsem vypla pocitac, naskocily ikony. Pak jsem cely postup provedla znovu a vse funguje! Moc a moc diky a omlouvam se za ztraceny cas se mnou. Preji krasny vecer.

Nic se neděje. Znovu spusťte Správce úloh (stiskněte Ctrl+Shift+Escape) přepněte na záložku Aplikace , Dole tlačítko Nová úloha a do řádku napište správně explorer. Všecko se znovu objeví.
doplněno 21.06.12 22:40:

Jo a neotravujete od toho tady jsme abysme pomohli.

cokolada*
hodnocení

Diky jeste jednou a pokud bych mela nejake jine potize /nerozumim pocitacum/ doufam, ze na Vas opet "narazim"

Není zač.

Tady skoro vždycky někdo kdo ví bude ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]