Nainstaloval jsem si hru, Cossacks - Napoleonic Wars, a při spuštění hry mi to píše tuto chybu: ENGINE.EXE has detected that your video memory is configured incorrectly. Please go to your BIOS and change AGP Aperture size = 256MB or more. You can usually do this by pressing DEL while your computer restart. Nevíte co s tím? Mám notebook PackardBell EasyNote TM a operační systém Win 7.Parametry notebooku: 4GB DDR3 Memory Intel Pentium processor P6000 ATI Mobility Radeon HD 5470 512 VRAM 500 GB HDD 15,6" ; 16:9 HD LED LCD DVD-Super Multi DL drive
Držte se té hlášky. Skočte do BIOSu notebooku a nastavte tam velikost AGP Aperture 256MB či více. V BIOSu to najdete zpravidla v Advanced Chipsed Featues. Do BIOSu vstoupíte mačkáním klávesy DEL nebo F2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.