Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám velikou prosbu.
Já mám doma starý stolní počítač a k němu přes kabel napojený internet, jenže děti mi rostou a už se u počítače jenom hádáme. Dneska jsme zakoupili router ZYXEL NBG-418N, jenže mi nejde zapojit. Už to zkouším tři hodiny a stále nic . Existuje někdo poblíž Prahy 6, kdo by vysvětlil vynervované ženské, jak ho zapojit?Svoji IP znám, ale je mi to k ... , moc děkuji.
Já bych v počítači přepnul na přidělení IP adresy routeru - povolit DHCP a pak by komunikace měla běžet v řežii Zyxel routeru a z větší pravděpodobností připojit se na Internet.
doplněno 09.01.14 10:49:Pokud to nepomůže je nutno se pak připojit přes web prohlížeč k IP adrese Zyxel routeru a přihlásit se login+heslo a přenastavit Zyxel router k vlastnímu funkčnímu stavu nebo ho vyresetovat do továrního nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.