Nejste přihlášen/a.
Zdá se mi, že mám příliš spuštěných procesů, ale bojím se je vypnout, abych nepoškodil PC. Můžete mi poradit, které mohu vypnout?
Bohužel nevím, které můžete vypnout, protože nemáme seznam všech spuštěných procesů.
Kdyžtak buď vyfoťte Správce úloh systému Windows tak, aby všechny procesy byly vidět (klidně na dva nebo tři obrázky). Fotí se klávesou PrintScreen, kteoru najdete vpravo nahoře na klávensici. Po stisknutí tohoto tlačítka otevřte Malování a stiskněte Ctrl+V. Obrázek uložte jako PNG nebo JPG, aby sem šel nahrát.
Nebo si můžete stáhnout program RSIT, což by bylo asi lepší. Návod a odkaz ke stažení najdete tady: forum.viry.cz/... Vložte sem nejen obsah log.txt, ale i info.txt. případně mi to pošlete Vnitřní poštou. Ten ukáže nejen seznam procesů, ale i položky po spuštění, položky v Internet exploreru, spuštěné služby, atd., atd.
doplněno 21.06.12 14:38:Aha, už jsem si všiml nahraného obrázku.
ASC.exe a ASC_tray.exebych klidně ukončil a Advanced Systemcare radši i odinstaloval, protože kolikrát dokáže udělat v počítači pěkný cirkus.
Google Toolbar.exe ukončit a zrovna odinstalovat.
Jinak zbytek špatně vidím, možná bude lepší ten RSIT.
Boha jeho! 11 spuštěných procesů Chrome - přes 300 MB. To je normální chování tohoto prohlížeče nebo ho máte tolikrát spuštěný schválně?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.