Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit výchozí vyhledávání

Od: pejsekz odpovědí: 5 změna:

Nainstaloval sem si program na stahování ebooku z google a teď když zadám do hlavního panelu ve firefoxu text a stisknu enter, vyhledává mi to přes ergative.com, jako výchozí vyhledávání sem měl vždycky google, jak to mám změnit?

2i.cz/...
klikněte na obrázek pro zvětšení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sealsmith*
hodnocení

0x

já sice používám google chrome ale u Firefoxu by to mělo být podobný.. Zkus najít někde nastavení a tam možnost vyhledávání :P prolez to všude možně.. :P to už najdeš.. tak těžký to bejt nemůže :)

pejsekz
hodnocení

Hledal jsem ale nikde nenašel

sealsmith*
Nastavení výchozího vyhledávače Takže jak si upravit vyhledání k obrazu svému? Zadejte adresu about:configa slibte, že budete opatrní (a to také budete). Zde najděte proměnné keyword.URL a browser.search.defaulturl. Ty je potřeba změnit tak, aby byly ve tvaru dotazu na vyhledávač bez vyhledávaného slova. Konkrétně, pro Google je potřeba nastavit hodnotu těchto proměnných na google.cz/... pro Seznam na search.seznam.cz/... , pro Bing bing.com/... atd. Změnu provedete jednoduše tak, že najdete v seznamu proměnných keyword.URL a browser.search.defaulturl, na každou dvakrát kliknete a přepíšete původní obsah novým řetězcem. Nemusíte se ale spokojit jen s jedním vyhledávačem a nastavit si svůj firefox tak, aby když je potřeba hledal zase trochu jinde. Například když často hledáte na Aukru, tak si můžete ušetřit čas a místo toho, abyste pokaždé pracně zadávali www.aukro.cz a pak ještě hledali vyhledávací formulář, můžete si nastavit, aby stačilo napsat třebaa mp3 přehrávač Zkopírováno z: radirna.cz/... 21.06.12 13:28: Oprava: ? Zadejte adresu about:config a slibte, že budete opatrní
pejsekz
21.06.12 15:20
hodnocení

Díky! *placni*

sealsmith*
26.06.12 21:15

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]