Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout notebook

Od: brumovjan* odpovědí: 5 změna:

ahoj,píšu skrz notas...od včerejška nejde zprovoznit,ale dneska ráno už šel...ale jen dočasně...začalo vněm pípat sedmkrát...začal smrdět jak kdyby shořel..co to může být?děkujuu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

2x

Pokud "začal smrdět jak kdyby shořel", asi něco shořelo - sedm pípnutí by mělo indikovat vadu procesoru nebo MB - buďto jej dej do servisu, nebo někomu na náhradí díly a nebo si z něj udělej stylovou podložku na stůl - podle stáří (ceny)... BTW - data by měla jít stáhnout připojením disku do jiného počítače...

;)

sealsmith*
hodnocení

0x

Možná vyhořel Harddisk.. Noťas už nenajel? nebo nejde vůbec zapnout?

brumovjan*
hodnocení

vůbec nejde...jen pípa a svítí kontrolka..ale obrazovka kaput...ale moje polovička včera poléla ubrus vodu a naněm byl..může to nějak souviset?ale notas nepoléla...

hodnocení

0x

Jestli píšeš skrz noťas, tak to v něm asi bude díra *smich* pokud zasmrděl, zkus ho dát někomu známému kdo se na to podívá, mohl "shořet" jen jedna blbá součástka. Do servisu bych to asi nedával, myslím že by ses nedoplatil a to už je lepší koupit rovnou nový.

ghostrider95
hodnocení

0x

mám podobnej problém ale noťas jenom smrdí spáleninou ale jede furt ale nemůžu ho mít zaplej v uzavřený místnosti jinak bych asi chcípl smrady ale už jsem kontaktoval servis takže mi ho ůplně opraví a i předělají windows z 8.1 na 8 protože u win 8.1 mi nejde obnovit tovární nastavení a jestli někdo zná hru war thunder nebo minecraft nebo taky robocraft tak to jsou hry u kterých musím bejt u okna jinak bych semohl možná i otrávit tím puchem (notebook ASUS K75VJ quad core)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]