Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek z internetu se neuloží

Od: adkis* odpovědí: 3 změna:
Zdravim mam mensi problem s ukladanim obrazku z internetu..stahunuti hudby a podobnych veci jde v pohode,ale kdyz si chci ulozit nejaky obrazek tak se mi neulozi ani za boha.Normalne jsem vzdycky klikla levym,dala ulozit jako,a obrazek se mi do pocitace ulozil,ted kdyz udelam stejne kroky,tak se mi obrazek neulozi.Cim to je?moc prosim poradte nekdo bo ja uz fakt nevim...jsem z toho jelen.dekuji predem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Díváš se dobře na cílové místo uložení? V jakém prohlížeči to dělá? Zkoušel jsi použít jiný?
adkis*
jiste ze se divam dobre,nejsem az tak blba,stahuju to pres mozillu,predtim mi to problemy nedelalo,proste jsem dala ulozit jako a bylo to,ted to udelam a nic.
Tak to já nemůžu vědět.
Zkus si udělat nový profil, případně provést novou instalaci dle postupu uvedeného zde:
czilla.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]