Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chci se zeptat,moje přítelkyně rozléla skleničku..cc 2 dcl...ale jen na ubrus..na klávesnici nebo na displej ne,pak normálně valila na notasi dál...asi za půl hodky jsem si všiml,že notebook je vyplý..a co víc,nešel už pustit..nevíte co to může být?politý nebyl...jen ubrus co byl na něm...děkuji...
Tak bud shoda nahod, nebo opravdu polity byl. Co tak voda ve zdroji? Baterka je OK? Pokud se dostala cista voda do notebooku, nechat 48 hodiny vypnute a poradne nechat vyschnout. Pokud nezacne oxidovat jeste se rozjede.
Pokud je to ale vodou, a ne ciste nahodou ze odesel z jineho duvodu.
Tekutina se asi dostala do notebooku zespodu. Brácha podobně přišel o pevný disk v netbooku.
chyba ze na nem jela dal... no nevedela to ... je lepsi pc nechat par dni minimalne tech 48 hodin aby se vysusil...ja si chrstla salt do klavesnice a dvakrat jsem ho restartovala pak jsem to nechala dva dny..no a musim zaklepat bezi dalsi rok... sice nejaka pismenka nejdou ale hlavne ze je alespon z casti ok... jinak muze to byt i shoda nahod ale na to vam da odpoved nejaky opravar
nicmene to restartovani byla kolosalni chyba jelikoz jsem si tu klavesnici ''spalila'' proto nektera pismenka nejdou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.