Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Vím,že moje otázka asi bude pro někoho trošku trpaná,ale přesto se zeptám: mají dnešní notebooky už i v sobě internet? prostě jako obyč.PC akorát potřebuji notebook bez el. napájení jen baterií,budu dva měsíce na brigádě daleko od domova, (připojení k síti bezdrátově je pro mně velmi důležité), tak potřebuji vědět,jeastli mají dnešní notebooky jako samozřrejmost připojení k bezdrátového internetu a sledování všeho online. Nikdy jsem notebook neměla,mám doma jen PC tak proto se ptám.
A ještě potřebuju vědět,jaký je vlastně rozdíl mezi notebookem a netbookem? ten netbook je jen na internet,nebo jak?
Díky všem za odpovědi.
Ne, dnešní NB ani netbooky v sobě internet nemají. Mají v sobě ale karty: síťovou pro drátové a wi-fi pro bezdrátové připojení k internetu tam, kde je nějaká síť dostupná. A k druhé otázce - netbook je vlastně menší, lehčí a a většinou méně vybavenější brácha notebooku. Na druhou stranu má zase větší výdrž na baterii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.