Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou prehrat titulky k filmu

Od: papuchalek odpovědí: 3 změna:

AHoj mam stare filmy na pocitaci s titulkami, jeste pred pul rokem kdyz jsem si je poustela mi hrali, ale ted kdyz pustim film se mi titulky nezobrazuji - mam windous media player - a funkce titulky zapnuto neni tu jeste nejaky figl? dik za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

A v jakém formátu máš ty filmy?

papuchalek
hodnocení

ahoj mam filmy ve formatu avi a titulky srt - vzpomela jsem si ze jsem pred tim mela windous media player 9 ale po aktualizaci mam 11 tak nevim co s tim

bena*

Titulky musí mít stejný název jako film. Takže jmenuje-li se film Počítač.avi, tak titulky musí mít název Počítač.srt.

Titulky ve Windows Media Playeru zapnete tak, že stisknete Alt a najedete si na Přehrát-Texty písní a titulky-Zapnuto, je-li k dispozici.

Nejdou prehrat titulky k filmu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]