Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Video z fotek

Od: honzyck odpovědí: 3 změna:

Měl bych jeden menší dotaz.

Jak vytvořit video z fotek i s hudbou a efekty...atd. Ale aby nedošlo moc ke ztrátě kvality fotek, tzn. aby nebyly rozmazány, nebo alespoň minimálně. Jaké jsou na toto programy? Ve windows movie maker to lze, celkem jednoduše, leč výsledek je zhoršená kvalita (rozmazáno).

Doporučte, děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

2x

Místo Windows Movie Maker si nainstaluj Windows Live Movie Maker z Windows Live Esse/..., pak nech video uložit ve vyšším rozlišení. Jiný editor - doporučuji VideoPad. Nedávno jsem to sem někam rozepisoval podrobněji, hledej.

honzyck
hodnocení

OK, ale nejspší dost záleží na formátu (rozlišení) jednotlivých fotek. Takže movie maker při vysokém rozlišení - má velikost zobrazení 1440 x 1080 pixelů. Pokud mám fotky v rozlišení např. v 2592 x 1944 udělá mi to po stranách černé pruhy (doplní velikost), Fotky jsou jakoby ořezané, jde vidět okraj. Lze nějakým programem upravovat rozlišení fotek?

praivo*

Formát NENÍ rozlišení! Černé pruhy značí špatně zvolený poměr stran. Asi máš 16:9, nastav 4:3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]