Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutí PC s novým hardware

Od: d0l1k odpovědí: 4 změna:
Už jsem viděl pár podobných témat, ale vše to bylo s počítačema, které už chvilku běžely, tohle je skoro komplet nový... Koupil jsme si k vánocům nový věci do PC, a to Základní desku Gigabyte M61P-S3, Procesor AMD Athlon X2 4000+ Box Edition, 1GB RAM 800mhz, Grafickou kartu Sapphire Radeon HD2600XT. Když jsem to pozapojoval ještě se starým HDD a Zdrojem (kromě grafické karty, je tam integrovaná), tak se zapnul, všechno svítilo, větráčky běžely, ale na monitoru se nic nedělo. Kámoš mi poradil poodpojovat postupně různý komponenty jako HDD, DVD, Disketovku, ale nic enpomohlo. Dal jsem tam i bráchův zdroj a pořád nic. Jestli jsem teda pochopil jiná podobná témata, tak to bude Základní deskou, popřípadně CPU. Mohli by jste mi pls Poradit?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pípne to PC alespoň po zapnutí? V podstatě pak můžeš postupně popřehazovat jednotlivé komponenty (RAM, CPU, MB) pokud si je ovšem máš od koho zapůjčit.
PS: je monitor funkční a správně zapojen? I když nic není vidět na monitoru, je snaha počítače bootovat, tedy dliká kontrolka HDD?
d0l1k
hodnocení

Jo, sry, na to jsem zapomněl, na Casu nemám SPEAKER, ale když jsem připojil Základní desku do Case se Speakerem, tak nepíplo, ani když tam bylo všechno, když jsem vyndal RAM-ky, když jsem vyndal, HDD, Disketovku, DVD, prostě nepípal. Monitor mám funkční a správně zapojenej byl, zkoušel jsem dva. A kontrolka HDD nebliká, myslel jsem, že mám špatně zapojený ty drátky k LED, ale když jsme to prohodil, tak to svítilo furt, takže také ne, tak jsem to dal spátky a nesvítí vůbec. A ten procesor jsem nezkoušel... Možná to bude jenom tou Int. Graf. kartou, newim. Díky za odpověď...
Pak budeš muset holt zkoušet případně reklamovat. Je to mrzuté.
d0l1k
hodnocení

Ok, thx, zejtra tam skočim...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]