Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zacpaný PS/2 port

Od: djshif* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, mám problém. Mám klávesnici do PS/2 portu, která se mi urvala a zůstal v ní železný (nevím co) asi drát. Prostě je v tom něco zaseklý. Nevíte jak to vyndat? Nebo si musím koupit nový porty pro klávesnici i myš? Nebo si mám koupit USB klávesnici? Jestli klávesnici,prosil bych i o nějaký doporučení a hlavně za nějakou rozumnou cenu. Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

au1
hodnocení

0x

nějak bych se s tím nepáral, když dneska USB klávesnice stojí stovku

djshif*
hodnocení

Je to konektor PS/2, není to port PS/2 a je to zaseké v díře s číslem 6. Je to podle stránky na wikipedii.

bena*

Pokud jste trošku šikovnější, můžete to třeba jehlou nebo špendlíkem vyndat. Jinak kupte USB klávesnici...

au1

a když to vyndá, tak co? nic :D protože je to urvaný z konektoru klávesnice = stejně si tu novou USBčkovou půjde koupit :)

bena*

Může si pořídit PS/2 Klávesnici, čímž ušetří 1 USB port třeba...

sealsmith*

já vyndávál zalomený USBčko z portu pinzetou.. :) chvilku to trvalo.. můžeš to taky zkusit a souhlasím.. Taky používám klávesnici s PS/2 USBport navíc :P

hodnocení

0x

kousek drátu, nebo zbroušený tupý špendlík, malinko vteřinového lepidla na plošku a pevné nervy - přitisknout a pokusit se vytáhnout ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]