Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém. Mám klávesnici do PS/2 portu, která se mi urvala a zůstal v ní železný (nevím co) asi drát. Prostě je v tom něco zaseklý. Nevíte jak to vyndat? Nebo si musím koupit nový porty pro klávesnici i myš? Nebo si mám koupit USB klávesnici? Jestli klávesnici,prosil bych i o nějaký doporučení a hlavně za nějakou rozumnou cenu. Díky
Je to konektor PS/2, není to port PS/2 a je to zaseké v díře s číslem 6. Je to podle stránky na wikipedii.
Pokud jste trošku šikovnější, můžete to třeba jehlou nebo špendlíkem vyndat. Jinak kupte USB klávesnici...
a když to vyndá, tak co? nic :D protože je to urvaný z konektoru klávesnice = stejně si tu novou USBčkovou půjde koupit
kousek drátu, nebo zbroušený tupý špendlík, malinko vteřinového lepidla na plošku a pevné nervy - přitisknout a pokusit se vytáhnout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.