Nejste přihlášen/a.
ze starých součástí jsem si sestavil počítač.Není nijak výkoný-mám ho tak na net nebo na nějaké staré hry.Jenže to začalo vydávat takový nepříjemný pisklavý zvuk až z toho bolí uši.Myslel jsem si že to jde z repráků, ale když jsem je vypnul tak to pískalo pořád.Tak jsem zkusil jetli to nejde ze dvou ATA pevných disků-oblepil jsem je izolepou, abych je utlumil.Jenže to nepomohlo.ted uz mě napadá jenom procesor, protože čím víc ten procesor zatěžuju,tím víc to píská.Třeba při hraní her, nebo jsem si všiml ve Správci úloh u výkonu-když to ukazuje víc procent výkonu tak to víc píská.Je to tím procesorem nebo něčím jiným?abych nemusel zbytečně procesor vyměňovat.kdyžtak je to tehle procesor- ark.intel.com/... .můžete poradit?..děkuji za odpověď
Pískající procesor jsem ještě snad nepotkal. Zkus pořádně domáčknout ty konektory a podobné věci. Jinak bych si spíš tipnul problém kolem napájení, pískat by mohly třeba cívky u měničů (což by mohlo být i ve zdroji). Vezmi nějakou nekovovou (nevodivou) hadičku nebo trubičku, jeden konec si dej k uchu a druhým zkus najít, co to kde přesně píská (tedy takto hledat jsem sám ještě nezoušel, ale jít by to mohlo, ne?).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.