Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při spuštění zákl.win programů

Od: misak* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den

Mám asi 2 týdny nový Notebook a nerad bych aby se na něm hned něco pokazilo,aleee...nejdřív sem restartoval pc a instalovaly se mi aktualizace,potom jsem dělal něco v movie makeru a po uložení a dokončení práce už nešel znovu zapnout,nevěděl sem čím to je tak sem restartoval pc,po té sem zjistil že nejde zapnout žádný z Windows Live programů,tak se chci zeptat jestli se to dá nějak vyřešit,nebo jestli mám dat obnovu systému,nebo co s tím dál,jinak když třeba chci otevřít obrázek tak se mi celá plocha sekne a jen se "načítá" ale stejně nereaguje,movie maker se vždy spustí jen v procesech ale nikdy nezačne pracovat,no a media player to samé jako otevírání obrázků,prostě lagne určitou složku pc...

Mám win 7 - 64bit

Prosím o odpovědi,děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obnovou systému by se nemělo nic pokazit. A jde to vrátit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]